SUNDA VANOR

Jag har haft en period där jag känner att jag har haft så sunda vanor, min sömn har för en gångs skull varit så bra. Har annars jätte svårt att somna men den senaste tiden har jag somnat senast 22.00-23.00 , vissa dagar tidigare, sovit djupt och inte vaknat flera gånger per natt som jag annars brukar göra. Det har gjort så att jag har känt mig pigg och utvilad på morgonen och har så mycket energi till att vara aktiv och tänka klart.

Dock var jag lite väl aktiv i helgen och igår , var igång och arbetade med kroppen i över 12 timmar utan vila. Jag somnade inte förens efter 03.00, så jag fick inte så många timmars sömn så idag är mitt huvud är tungt och hela min kropp värker. Men det fick mig att verkligen inse hur bra man kan må genom sunda vanor och hur bra jag har mått senaste tiden när jag har haft så bra rutiner. När jag vaknade imors påmindes jag verkligen om hur jag har gått runt och känt mig alla år, och vilken stor skillnad det är på livskvalitet när man lever hälsosamt mentalt och fysiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *