VARDAGSMOTION

Något jag måste få in mer av även när jag är här i kalla Sverige är vardagsmotionen, det i samband med bättre kost gjorde verkligen att jag gick ner i vikt. Promenaderna fick mig att må så mycket bättre och när jag reste så mycket på senaste hade jag alltid som mål att få in minst 10 000 steg per dag. Jag tror att jag måste börja med det för att må ännu bättre.

När jag var i USA i december gick jag runt 15-20 tusen steg nästan varje dag, haha jag blev så stolt när jag fick in 30 tusen steg en av dagarna. Jag hade gått upp till ca 75kg innan resan, och vägde 69kg när jag kom hem 3 veckor senare. Jag har haft så svårt att hamna under 70kg men nu väger jag 68-69kg och är verkligen mer bestämd än någonsin att nå mitt mål. Vet inte hur mycket jag vill väga men jag vet hur jag vill känna mig och se ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *