I need more growth and healing

Nu var det ett tag sen jag skrev här, och det gör mig så ledsen då jag mår så mycket bättre av det. Varje dag lär jag mig mer och mer om vad jag behöver och inte klarar av, dock har jag en sån lång väg kvar och så mycket mer att lära mig.

Gud vad det är svårt att återhämta sig från en utmattning. Man tror att allt ska bli bra på nolltid men så är inte fallet. Vissa saker som är så självklara och enkla i praktiken är omöjliga att ta sig an och man känner sig som en idiot som inte klarar av saker man har kunnat göra förr med stängda ögon. Jag läste någonstans att det brukar ta 3-5 år för kroppen att återhämta sig från en utmattning, och därför känner jag att det är så viktigt att jag fortsätter lyssna mina på vad mina behov är.

Jag är iallafall tillbaka i Sverige och försöker finna ro här, jag ska försöka komma in rutiner igen för jag vet att det har hjälpt mig enormt.

Jag försöker intala mig, eller jag vet att allt har sin mening, och att jag i slutändan kommer att bli mitt bästa jag, och för att nå dit behövde allt som händer hända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *